Opšte

Apartmani Požarevac

 

Iznajmljujem:

APARTMAN “POŽAREVAC” I APARTMAN “VALENCIA” U POŽAREVCU

Ako želite da odsednete u Požarevcu, Vaši gostoljubivi domaćini postarali su se za kompletan ugođaj. Ne morate dalje da tražite smeštaj.  Svakodnevnim trudom i gostoljubivošću stvorili smo redovne goste koji se uvek rado ponovo vraćaju. Voleli bismo da nas posetite, jer garantujemo za kvalitet naše usluge, za potpunu diskreciju, intimu, besprekornu urednost, mir i najpovoljniju cenu smeštaja u gradu. Posedujemo apartmane na dve lokacije u gradu, te sa oprobanim receptom što se tiče usluživanja stvorili smo poverenje i zadovoljne goste koji se uvek odlucuju za smeštaj u našim apartmanima.

Apartman „Požarevac“ nalazi se u mirnom delu grada i idealan je za  odmor i poslovni boravak.Apartman je smešten u dvorištu porodične kuće sa prelepom baštom  i fontanom. Ispred apartmana nalazi se odmorište ispod vinove loze.Apartman je veličine 60m2, u prizemlju nalazi se dnevna soba, kuhinja i kupatilo, a u potkrovlju je velika spavaća soba.Apartman je kompletno opremljen svim sadržajima i može da primi do 5 osoba.

 

Apartman “Valencia” nalazi se u centru Požarevca u stambenoj zgradi koja se nalazi u manje prometnoj ulici bez buke. Apartman je veličine 38 m2 i može da primi 2-3 osobe. Apartman poseduje terasu. Opremljem je svim potrebnim sadržajima za prijatan boravak.

 

 

Zemlja:

Srbija

Cijena:

Apartman „Valencia“ 2.400 dinara dnevno za dve osobe

Apartman „Požarevac“ 2.800 dinara dnevno za dve osobe.

Za više osoba i više dana dogovor.

Kontakt:

Tel:  063/857****

E-mail: ap************@mail.com

Web: 

Dostupni polasci

Nažalost, nema dostupnih mjesta na ovom putovanju u ovom trenutku.

Žao nam je, nema recenzija gostiju za ovo putovanje.