Opšte

Apartman Trebinje

Iznajmljujem:

Apartman”Proteus” se nalazi u centralnoj urbanoj zoni Grada Trebinja na samo par koraka od centralnog trga, starog grada i čuvene bašte pod Platanima.
Nalazi se na drugom spratu zgrade bez lifta. U okruženju se nalaze brojne trgovine, grdski park, centralni trg, rijeka, sportski tereni, banke i dr. Iako u centralnoj zoni naselje Bregovi u kojem se nalazi apartmam je jos uvijek smatra mirnim stamenim gradskim naseljem bez večernje buke. Ovaj apartman je idealan kako za turiste tako i za poslovne ljude, koji svoj boravak u Trebinju žele da iskoriste na najbolji mogući način.
Na ulazu u apartman dočekaće Vas hodnik iz kojeg je spavaća soba desno, pravo je kupatilo, sa lijevo dnevni boravak sa zasebnom kuhinjom. U dnevnom boravku se nalazi trosijed koji se moze transformisati u francuski ležaj, sto trpezarijski, sto klubski sa LED TV i kablovskim TV. Funkcionalna kuhinja je u potpunosti opremljena sa kuhinjskim aparatima, posuđem i radnim stolom. Kuhinja se naslanja na dnevni boravak sa kojim ima direktnu komunikaciju.Spavaća soba ima konforni bračni ležaj, sa dva pojedinačna kreveta i funkcionalnim ormarom. Kupatilo krasi kvalitetna keramika sa dubokom kadom, malim otvorom, modernim zidnim sistemom za grijanje, uz šolju, ogledalo i lavabo.
Moguće je smjestiti maksimalno 6 osoba.

Zemlja:

BiH

Cijena:

po dogovoru

Kontakt:

Br. telefona: +38765498412

Email:

dejan_jankovic2000@yahoo.com

Web site:

www.apartment-proteus.com

Dostupni polasci

Nažalost, nema dostupnih mjesta na ovom putovanju u ovom trenutku.

Žao nam je, nema recenzija gostiju za ovo putovanje.