Dostupnost

Opšte

Bar je najveći grad, općina i luka na Crnogorskom primorju.

Lokacija:

Bar, Šušanj

Zemlja:

Crna Gora

Tip smještaja:

Apartman

Kapacitet:

2-4 osobe

Opis lokacije:

Okružen bujnim mediteranskim vrtom, Apart Andra nudi klimatizovane apartmane s čajnom kuhinjom. Na raspolaganju su vam besplatan bežični internet, besplatni parking i satelitska TV. Šljunkovita plaža Šušnja se nalazi na 450 metara.

Apartmani se nalaze u prizemlju i izlaze na vrt, u kome vas očekuje pribor za roštilj.

Najbliži supermarket se nalazi na 350 metara udaljenosti. U krugu od 500 metara nalaze se brojni kafei, restorani i butici koji rade isključivo u ljetnjoj sezoni. Zimi je tiho i spokojno.

Na raspolaganju su vam usluge iznajmljivanja automobila i prevoza do aerodroma u Tivtu i Podgorici. Gosti mogu posetiti Stari grad i maslinu stariju od 2000 godina na Mirovici , za one koji vole da kuvaju Bar pruža svakodnevno sezonsko svježe voće i povrće, kao i domaći sir, maslinovo ulje i svježu ribu što ćete sve naći na zelenoj pijaci u Centru grada koji je udaljen 3 km

Ljubazni domacini su starosjedioci, bave se turizmom generacijama I svojim gostima uvjek su pri ruci za svaku pomoc ili informaciju. Dobrodosli u komfortne apartmane od kojih se nudi :

1 apartman za max.2 osoba (+ 1 dijete koje dijeli krevet sa roditeljima)
1 apartman za max. 3 osobe (+ 1 dijete koje dijeli krevet sa roditeljima)

Ugodan odmor I dobrodosli ,
Familija Krivokapic

O nama:

Ime korisnika – Andra

Ime i Prezime – Željka Krivokapić

Mi smo tri generacije, mama, kći i ja. Nekada putujemo samostalno, nekad u društvu. Baka voli životinje i cvijeće i ima 57 godina, mama se bavi privatnim biznisom (turizam i nekretnine) i uporedo je student po drugi put ;) tj. pravi svojoj tek punoljetnoj kćerki društvo ;)))
Volimo druženje, šalu, putovanja…
Unaprijed se radujemo upoznavanju novih ljudi i predjela, obožavamo prirodu…
A Vi, sada- dobrodošli!
Sonja, Željka i Anđela Krivokapić

Mogućnosti

 • Dnevni boravak
 • Klima uređaj
 • Kućanski aparati
 • Kuhinja
 • Kupatilo
 • Parking
 • Rent a car
 • Spavaća soba
 • Toalet / WC
 • Tuš
 • WIFI

Žao nam je, ne postoje pregledi za ovaj smještaj.

Crna Gora

Stvari koje treba učiniti - opšta

Crna Gora je zemlja u jugoistočnoj Evropi koja leži na obali Jadranskog mora. Graniči se na istoku i sjeveroistoku sa Srbijom, na zapadu i sjeverozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more dijeli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prijestonice.

Sport i Priroda

Sport i Priroda

Crna Gora je zemlja velikih prirodnih ljepota. Od nacionalnih parkova, pješčanih plaža, slikovitih zaliva uz jadransku obalu, pa sve do šuma, riječnih dolina i bogatog biljnog i životinjskog svijeta.

Ekološki turizam igra sve veću ulogu u ukupnoj turističkoj ponudi Crne Gore. Niču brojna eko-sela, a nadležni ističu da i svijest građana o ekologiji polako ali sigurno raste.

Crna Gora ima pet nacionalnih parkova. To su Durmitor, koji je i pod zaštitom UNESCO-a, Biogradska gora, Lovćen, Skadarsko jezero i Prokletije, koji je kao nacionalni park proglašen tek nedavno.

Osim nacionalnih parkova ima niz drugih zaštićenih područja. U obalnom području ima niz marinskih područja među kojima su ostrvo Katič kod Petrova, i još dva vrlo lijepa područja kod Ulcinja i Budve. Naravno, tu je i Bokokotorski zaliv, koji predstavlja dio svjetske prirodne baštine.

Noćni život

Tražite turističku destinaciju u Crnoj Gori, na Jadranskoj obali? Crna Gora ima brojne zanimljive destinacije koje morate posjetiti.

Jadransko more, pješcane i šljuncane plaže, 35 živopisnih jezera, 5 nacionalnih parka, velicanstveni kanjoni 5 crnogorskih rijeka, planinski masivi, te prirodni rezervati Durmitor, Biogradska gora, Skadarsko jezero i Lovcen, njena su prirodna obilježja.

Ona u kombinaciji sa njenom burnom poviješcu i neprocjenjivim kulturno-spomenickom blagom cine primamljivom i nezaobilaznom destinacijom za svakog putnika. Stari grad Kotor i kanjon rijeke Tare su stavljene pod zaštitu UNESCO-a, buduci da se tamo nalazi velika koncentracija crnogorskog umjetnickog i kulturnog blaga.

Kultura i Istorija

kultura & Istorija

Raznolikost perioda koji su se smjenjivali na ovom području ostavili su za sobom tragove na dosta lokaliteta u Crnoj Gori.

Od paleolita, preko bronzanog doba, pa sve do renesanse i baroka Crna Gora je obasuta kulturnim nasleđima. Velika koncentracija umjetničkog i kulturnog blaga je prepoznata u Bokokotorskom zalivu, tako da je grad Kotor uvršten u kulturnu baštinu UNESCO - a.

Manastiri koji su rasprostranjeni po celoj Crnoj Gori od vizantijskog perioda pa sve do danas otkrivaju duhovna bogatstva. Svaki na svoj jedinstven nacin ocarava posetioce. Jedan od njih je manastir Ostrog koji zbog izuzetne duhovne snage i jedinstvenog ambijenta privlaci ljude iz celog sveta. Uklesan visoko u stene, vrlo je vazan duhovni i istorijski centar Crne Gore.


Opširnije