Dostupnost

Opšte

Brač je otok na Jadranskom moru ispred Splita. Najveći otok Dalmacije, a treći na Jadranskom moru. Turistički razvijen otok.

Lokacija:

Brač, Supetar

Zemlja:

Hrvatska

Tip smještaja:

Kuća

Kapacitet:

do 6 osoba

Opis lokacije:

300 m od mora, kuca s dvije spavace sobe i dnevnim boravkom, kupaonom i opremljenom kuhinjom te okucnicom 250 m2. Ima parking, grill, wifi, klimu, ves masinu, masinu za posudje…
 

O nama:

Ime korisnika – Ivacko

Ime i Prezime – Jasna Bojcic

Zeljena lokacija Kopaonik, Divčibare, Kupres, Jahorina …
Broj osoba 3 odraslih i dijete od 7 god i pas naučen na kućni red i miran.

Mogućnosti

 • Dnevni boravak
 • Dvorište
 • Frižider
 • Klima uređaj
 • Kućanski aparati
 • Kuhinja
 • Kupatilo
 • Mašina za sudje
 • Mašina za veš
 • Parking
 • Roštilj
 • Spavaća soba
 • Toalet / WC
 • Tuš
 • WIFI

Žao nam je, ne postoje pregledi za ovaj smještaj.

Hrvatska

Stvari koje treba učiniti - opšta

Hrvatska (službeni naziv: Republika Hrvatska) je europska država, zemljopisno smještena na prelazu iz Srednje u Jugoistočnu Europu. Graniči na sjeveru sa Slovenijom i Mađarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom. S Italijom ima morsku granicu.

Sport i Priroda

Sport i Priroda

Hrvatska obiluje prirodnim ljepotama, otocima kojih je 1244, nacionalnim parkovima, parkovima prirode, spomenicima pod zaštitom UNESCO-a poput Dioklecijanove palate u Splitu, gradova Trogira i Dubrovnika, Eufrazijeve bazilike u Poreču i Katedrale svetog Jakova u Šibeniku, a najveća prednost u odnosu na konkurenciju je hrvatski dio Jadranskog mora koji je prema istraživanju Europske agencije za okolinu, provedenom 2010. godine, drugo najčišće more u Evropi.

Blaga Mediteranska klima u Hrvatskoj, s toplim ljetom i umjereno hladnom zimom, pogoduje hrvatskom turizmu i njegovom dodatnom razvoju.

Turistička ponuda Hrvatske vrlo je raznolika a sastoji se od nautičkog, izletničkog, ronilačkog, kongresnog, kulturnog, ekološkog, seoskog, vjerskog, pustolovnog, zdravstvenog, lovnog ili ribolovnog turizma.

U turističkoj ponudi su i višednevna krstarenja na motornim jedrenjacima te vrlo dobro razvijeni naturizam i sve razvijeniji Robinzonski turizam koji osim na kopnu nudi i boravak na usamljenim svjetionicima poput dubrovačkih Grebena ili Palagruže.

Noćni život

Tražite turističku destinaciju u Hrvatskoj, na Jadranskoj obali? Hrvatska ima brojne zanimljive destinacije koje morate posjetiti.

Zemlja prave božanske inspiracije, od čak 8 nacionalnih parkova: S Risnjakom, Paklenicom, Plitvičkim jezerima i Sjevernim Velebitom u planinskom te otočjem Kornatima, Mljetom, Brijunima i slapovima Krke u obalnom području, Hrvatska je pravi biser ljepote prirodnog iskona.

S dva arboretuma u Trstenom kraj Dubrovnika i Opeci kraj Vinice, mnoštvom istorijskih perivoja i zaštićenih parkova prirode, ova je zemlja istinski zeleni beskraj s čak 4300 biljnih i upravo toliko životinjskih vrsta.

Kultura i Istorija

kultura & Istorija

Hrvatska je zemlja sa dugom i burnom poviješču što je rezultiralo izrazito bogatim kulturnim nasljeđem što je i jedno od obilježja Hrvatske.

Hrvatska ima impozantan broj muzeja, galerija i spomenika izuzetne ljepote od kojih su neki i pod zaštitom UNESCA. Gradovi i spomenici stari nekoliko tisuća godina, impresivne građevine iz rimskog doba, kao i nalazi iz kamenog doba koji dokazuju da je ovo područje bilo davno naseljeno samo su neki od razloga koje čine Hrvatsku nezaobilaznom kulturnom destinacijom.

Upoznajte Hrvatsku kroz posjete muzejima, galerijama i spomenicima. Posjetite jedan od mnogobrojnih muzeja Hrvatske koji će Vas očarati svojom bogatom izložbom slika, skulptura, grafika, arheoloških predmeta i sl., zavirite u galerije i upoznajte se sa neprocjenjivim umjetničkim djelima, istražite spomenike Hrvatske i prošećite kroz turbulentnu povijest Hrvatske.


Opširnije