Dostupnost

Opšte

Masiv planine Tare nalazi se u zapadnoj Srbiji, u severozapadnom delu oivičen dubokim kanjonom reke Drine.

Lokacija:

Tara

Zemlja:

Srbija

Tip smještaja:

Apartman

Kapacitet:

6 osoba

Opis lokacije:

Vila „PLAVI HORIZONTI“ se nalazi na sredokraći između Zaovljanskog jezera i najviših vrhova Tare, na 1112 m nv. Stoga, sama lokacija pruža veliki izbor i mogućnost uživanja:
- na velikom Zaovljanskom jezeru: plivanje, pecanje nautika…,
- na prostranim livadama, šumskim stazama i proplancima: ugodne šetnje, biciklizam, visokogorsko planinarenje ka izazovnim vrhovima i nezaboravnim vidikovcima, posete izletištima, izvorima, rečicama i njihovim vodopadima, posete čobanima i njihovim kolibama, etno naseljima, crkvama i manastirima u užem i širem okruženju, učešće i u drugim različitim oblicima zabave u prirodi.

U objektu je na raspolaganju potpuno opremljen i kategorisan apartman ( sa **** četiri zvezdice – I kategorija) namenjen za korišćenje u svim godišnjim dobima, sa kompletnom savremenom kuhinjom, trpezarijom – dnevnim boravkom, kupatilom sa tuš kabinom, dve prostrane trokrevetne sobe. U prizemlju je velika terasa na južnoj ekspoziciji sa koje se stupa u prostrano dvoriste u istom nivou i čini je izuzetno pogodnom za masovnije druženje, društvene igre i ugodnu zabavu.

Očekuju Vas susreti sa reliktnim i endemskim vrstama biljnog i životinjskog sveta, susreti sa grupama znatiželjnih kao sto ste Vi, kontakt sa meštanima sa svim njihovim obeležjima što im je ova Planina uslovila i podarila.

 

O nama:

Ime korisnika – milek

Ime i Prezime – Miloš Milekić

Mi smo četvoročlana porodica, sa dvoje male dece. Menjali bi smeštaj u svojoj vili na Tari za smeštaj na moru u letnjem periodu, a van toga, možemo se dogovoriti, želimo da posetimo razne lokacije.

Mogućnosti

  • Balkon
  • Dnevni boravak
  • Dvorište
  • Grijanje
  • Kućanski aparati
  • Kuhinja
  • Kupatilo
  • Spavaća soba
  • Toalet / WC
  • Tuš

Žao nam je, ne postoje pregledi za ovaj smještaj.

Srbija

Stvari koje treba učiniti - opšta

Srbija je parlamentarna republika u jugoistočnoj Evropi. Službeno ime države je Република Србија/Republika Srbija. Graniči na sjeveru sa Mađarskom, na istoku sa Rumunijom i Bugarskom, a na jugu sa Makedonijom, na jugozapadu sa Crnom Gorom, a na zapadu sa Bosnom i Hercegovinom i Hrvatskom. Srbiju čine tri velike geografske cjeline: Panonska nizija, brežuljkasti predjeli s nižim planinama i nizinskim proširenjima, te planinsko-kotlinsko područje.

Sport i Priroda

U IZRADI

Noćni život

U IZRADI

Kultura i Istorija

U IZRADI
Opširnije