Dostupnost

Opšte

Guča je gradsko naselje u opštini Lučani u Moravičkom okrugu. Dragačevski sabor je godišnji trubački festival koji se održava u mestu Guča u regiji Dragačevo. Nekoliko stotina hiljada posetilaca, iz Srbije i inostranstva, svake godine poseti varoš s nekoliko hiljada stanovnika.

Lokacija:

Guča

Zemlja:

Srbija

Tip smještaja:

Apartman

Kapacitet:

dvokrevetna soba

Opis lokacije:

Smestaj u motelu Curcic ili u privatnoj kuci u Guci u centru, preko puta stadiona gde se održavaju svi koncerti i takmičenja. Svake godine imamo goste iz preko 40 zemalja širom sveta. Garantovano dobar provod, lepo druženje. Festival traje od 06.08. do 10.08.2014, ukupno 5 nocenja.

 

O nama:

Ime korisnika – guca

Ime i Prezime – Darko Milošević

Moja porodica ima 3 člana, žena Nataša, beba 11 meseci Ana Marija i ja sam Darko. Voleli bi razmenu smeštaja sa nekom porodicom ili parom iz Hrvatske koja živi na moru, dakle Guča Sabor trubača dobar provod 5 noći za letovanje i smeštaj u nekom hrvatskom mestu na moru.

Mogućnosti

  • Grijanje
  • Kupatilo
  • Toalet / WC
  • Tuš

Žao nam je, ne postoje pregledi za ovaj smještaj.

Srbija

Stvari koje treba učiniti - opšta

Srbija je parlamentarna republika u jugoistočnoj Evropi. Službeno ime države je Република Србија/Republika Srbija. Graniči na sjeveru sa Mađarskom, na istoku sa Rumunijom i Bugarskom, a na jugu sa Makedonijom, na jugozapadu sa Crnom Gorom, a na zapadu sa Bosnom i Hercegovinom i Hrvatskom. Srbiju čine tri velike geografske cjeline: Panonska nizija, brežuljkasti predjeli s nižim planinama i nizinskim proširenjima, te planinsko-kotlinsko područje.

Sport i Priroda

U IZRADI

Noćni život

U IZRADI

Kultura i Istorija

U IZRADI
Opširnije