Dostupnost

Opšte

Zlatibor je poznato klimatsko lečilište, toplice na jugozapadu Srbije. Centar Zlatibora je turistički gradić Zlatibor(bivše Kraljeve vode).

Lokacija:

Zlatibor

Zemlja:

Srbija

Tip smještaja:

Brvnara

Kapacitet:

4 osobe

Opis lokacije:

Naša konforna brvnara koja je u celosti izgrađena od prirodnih materijala nalazi se u podnožju najvišeg vrha Zlatibora – Tornika. Ukoliko na Zlatibor želite da dođete zbog mnogobrojnih kafića i noćnog života, onda ovaj smeštaj nije za vas. On je prvenstveno namenjen ljubiteljima prirode koji žele da uživaju u aktivnom odmoru daleko od gradske vreve i urbane ludnice. Prelepa priroda u neposrednoj okolini pruža vam mogućnost za šetnje, planinarenje, fotografisanje, vožnju biciklom. Takođe u blizini se nalaze manastiri Uvac i Dubrava kao i ski centar Tornik čiji vam letnji sadržaji mogu pružiti zabavu, poput panoramske vožnje žičarom, tjubinga, bob na šinama i planinski biciklizam. Takođe, u podnožju ski staza se nalaze i dečija igrališta i sportski tereni. Ukoliko se uželite gužve, do centra Zlatibora ima 12 km asfaltnim putem, a na pola puta se nalazi i poznato Ribničko jezero. Bez problema možete otići i da obiđete etno muzej “Staro selo” na otvorenom u Sirogojnu, Stopića pećinu i ribnjak u Ljubišu. Za celodnevne izlete možete u planu imati i planinu Taru kao i Mokru Goru gde se možete voziti Šarganskom osmicom.

Sama brvnara je inače namenjena za smeštaj do 4 osobe. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak u čijem produžetku se nalazi opremljena kuhinja sa trpezarijom. Kroz prozor možete promatrati vrh Tornika dok obedujete. Takođe, u prizemlju se nalazi i novo prostrano kupatilo. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe. Brvnara ima veliko uređeno dvorište, a privatni parking prostor je od kuće udaljen oko 50 metara. Za sve dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte nas.

Brvnara je namenjena isključivo za zamenu, komercijalno izdavanje nije moguće.

Obzirom da je grejanje obezbeđeno samo u prizemlju, boravak je moguć samo u letnjim mesecima od juna do septembra. Od gostiju očekujemo da se osećaju  kao kod svoje kuće, a to prvenstveno znači da budu uredni i savesni.

O nama:

Ime korisnika – Tornik

Ime i Prezime – Elvira Guzijan

Mi smo četvoročlana porodica sa dvoje dece školskog uzrasta. Uredni smo i savesni, što očekujemo i od naših gostiju. Zainteresovani smo za zamenu za adekvatan smeštaj na Crnogorskom primorju na 10 dana u toku letnjeg raspusta. Prevashodno nas interesuje noviji i konforan smeštaj (wifi ,kablovska i klima) u Budvi,Bečićima i Rafailovićima, ali u zavisnosti od Vaše ponude spremni smo i na neke kompromise.

Mogućnosti

  • Dnevni boravak
  • Dvorište
  • Kućanski aparati
  • Kuhinja
  • Kupatilo
  • Spavaća soba
  • Televizor
  • Toalet / WC
  • Tuš

Žao nam je, ne postoje pregledi za ovaj smještaj.

Srbija

Stvari koje treba učiniti - opšta

Srbija je parlamentarna republika u jugoistočnoj Evropi. Službeno ime države je Република Србија/Republika Srbija. Graniči na sjeveru sa Mađarskom, na istoku sa Rumunijom i Bugarskom, a na jugu sa Makedonijom, na jugozapadu sa Crnom Gorom, a na zapadu sa Bosnom i Hercegovinom i Hrvatskom. Srbiju čine tri velike geografske cjeline: Panonska nizija, brežuljkasti predjeli s nižim planinama i nizinskim proširenjima, te planinsko-kotlinsko područje.

Sport i Priroda

U IZRADI

Noćni život

U IZRADI

Kultura i Istorija

U IZRADI
Opširnije