Dostupnost

Opšte

Ulcinj, najjužniji grad i opština na Crnogorskom primorju.

Lokacija:

Ulcinj – Donji Štoj

Zemlja:

Crna Gora

Tip smještaja:

Apartman

Kapacitet:

5 osoba

Opis lokacije:

Našu vilu stotine gostiju zove svojim drugim, ljetnim domom. Poslije samo nekoliko dana razumjećete zašto. Nudimo vam sve udobnosti doma, slobodu da izaberete najbolji način da se odmorite, zabavite i uživate, ali i neophodnu privatnost, baš kao kod kuće.

Vila Dalila je 7  kilometara udaljena od drevnog grada Ulcinja, nalazi se u Donjem Štoju, na sredini puta Ulcinj-Ada Bojana. Od apartmana do najbliže plaže udaljenost je 900 metara ili desetak minuta hoda, a od vile do predivne Ade Bojane potrebno je samo desetak minuta vožnje.

U neposrednoj blizini vile nalazi se nekoliko dobro opremljenih marketa odličnih restorana, dvije pekare, apoteka, ambulanta, pošta i bankomat.

Peščane plaže Noki i Bonita udaljene su 900 metara i nude raznovrsne sportske terene, barove, prostore za dcu i lekovito blato. Nalaze se u sredini Velike Plaže koja je duga 12 kilometara.

O nama:

Ime korisnika – apartmani dalila

Ime i Prezime – Berin Hodžić

Gostoljubivost i kvalitetna usluga je ono na šta smo najviše ponosni, a gosti koji nam se svake godine vraćaju su najbolji dokaz za to.

Naš posao je da se pobrinemo da maksimalno iskoristite vaše dane zasluženog odmora, bez suvišnih briga.

Četveročlana familija bi se mijenjala za smještaj u Vrnjačkoj Banji.

Mogućnosti

 • Balkon
 • Dnevni boravak
 • Dvorište
 • Grijanje
 • Klima uređaj
 • Kućanski aparati
 • Kupatilo
 • Restoran
 • Saloni / barovi
 • Spavaća soba
 • Televizor
 • Toalet / WC
 • Tuš
 • WIFI

Žao nam je, ne postoje pregledi za ovaj smještaj.

Crna Gora

Stvari koje treba učiniti - opšta

Crna Gora je zemlja u jugoistočnoj Evropi koja leži na obali Jadranskog mora. Graniči se na istoku i sjeveroistoku sa Srbijom, na zapadu i sjeverozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more dijeli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prijestonice.

Sport i Priroda

Sport i Priroda

Crna Gora je zemlja velikih prirodnih ljepota. Od nacionalnih parkova, pješčanih plaža, slikovitih zaliva uz jadransku obalu, pa sve do šuma, riječnih dolina i bogatog biljnog i životinjskog svijeta.

Ekološki turizam igra sve veću ulogu u ukupnoj turističkoj ponudi Crne Gore. Niču brojna eko-sela, a nadležni ističu da i svijest građana o ekologiji polako ali sigurno raste.

Crna Gora ima pet nacionalnih parkova. To su Durmitor, koji je i pod zaštitom UNESCO-a, Biogradska gora, Lovćen, Skadarsko jezero i Prokletije, koji je kao nacionalni park proglašen tek nedavno.

Osim nacionalnih parkova ima niz drugih zaštićenih područja. U obalnom području ima niz marinskih područja među kojima su ostrvo Katič kod Petrova, i još dva vrlo lijepa područja kod Ulcinja i Budve. Naravno, tu je i Bokokotorski zaliv, koji predstavlja dio svjetske prirodne baštine.

Noćni život

Tražite turističku destinaciju u Crnoj Gori, na Jadranskoj obali? Crna Gora ima brojne zanimljive destinacije koje morate posjetiti.

Jadransko more, pješcane i šljuncane plaže, 35 živopisnih jezera, 5 nacionalnih parka, velicanstveni kanjoni 5 crnogorskih rijeka, planinski masivi, te prirodni rezervati Durmitor, Biogradska gora, Skadarsko jezero i Lovcen, njena su prirodna obilježja.

Ona u kombinaciji sa njenom burnom poviješcu i neprocjenjivim kulturno-spomenickom blagom cine primamljivom i nezaobilaznom destinacijom za svakog putnika. Stari grad Kotor i kanjon rijeke Tare su stavljene pod zaštitu UNESCO-a, buduci da se tamo nalazi velika koncentracija crnogorskog umjetnickog i kulturnog blaga.

Kultura i Istorija

kultura & Istorija

Raznolikost perioda koji su se smjenjivali na ovom području ostavili su za sobom tragove na dosta lokaliteta u Crnoj Gori.

Od paleolita, preko bronzanog doba, pa sve do renesanse i baroka Crna Gora je obasuta kulturnim nasleđima. Velika koncentracija umjetničkog i kulturnog blaga je prepoznata u Bokokotorskom zalivu, tako da je grad Kotor uvršten u kulturnu baštinu UNESCO - a.

Manastiri koji su rasprostranjeni po celoj Crnoj Gori od vizantijskog perioda pa sve do danas otkrivaju duhovna bogatstva. Svaki na svoj jedinstven nacin ocarava posetioce. Jedan od njih je manastir Ostrog koji zbog izuzetne duhovne snage i jedinstvenog ambijenta privlaci ljude iz celog sveta. Uklesan visoko u stene, vrlo je vazan duhovni i istorijski centar Crne Gore.


Opširnije