Opšte

Vaša reklama može biti u kategoriji “Iznajmljujem – Nudim”

 

Poštovani korisnici

 sajt  www.turizamviabalkan.com bilježi veliki interes kako za razmjenu smještaja, što je njegova primarna svrha, tako i za reklamiranje.

Do sad smo nudili reklamu samo na istaknutim mjestima na sajtu.

Npr, na naslovnoj nekoliko pozicija, unutar oglasa, i ostalim vidljivim stranicama. Zavisi od pozicije, cijena je od 8 – 15 eura. (cjenovnik za oglašavanje na istaknutim pozicijama šaljemo mailom na upit – turizamviabalkan@mail.com)
Korisnici koji odaberu reklamu na istaknutom mjestu, istu im objavimo i na našoj facebook stranici.

Nova kategorija u glavnom meniju!!!

S obzirom da smo imali dosta upita za reklamiranje na našem sajtu sa povoljnijom ponudom. Otvorili smo još jednu mogucnost za one koji to žele.

U glavnom meniju smo otvorili još jednu kategoriju “Iznajmljujem” gdje možete imati vaš komercijalni oglas za 5 eura mjesečno ili 50 eura godišnje.

Ako ste zainteresirani, pišite nam na naš mail turizamviabalkan@mail.com.

Kako se pretplatiti?!

PRETPLATA:
Nakon što izvršite predaju oglasa u kategoriji “Iznajmljujem – Nudim”, da bi Vaš oglas bio objavljen potrebno je da izvršite uplatu.
To možete klikom na dugme “Pay Now”
Prije nego kliknete na “Pay Now” odaberite vrstu uplate. Ako želite da vaš oglas bude aktivan 1 mjesec odaberite opciju “Iznajmljujem – € 5.00” i kliknite na “Pay Now”. Ako želite da vaš oglas bude aktivan 1 godinu odaberete opciju “Iznajmljujem – € 50.00”. Ako želite da Vaš oglas bude aktivan npr. 3 ili 6 mjeseci u prazno polje ispod “Other Amount:” upišite samo broj 15 ili 30 i izvršite uplatu klikom na “Pay Now”.

U drugo prazno polje ispod navedenog maila turizamviabalkan@gmail.com možete kratko napisati referencu o uplati. Npr, “Ime i Prezime uplatio 50 eura” i slično.
Ako nemate karticu kojom možete izvršiti internet uplatu pišite nam na dolje navedeni E mail.
Ako imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nam pišete, rado ćemo vam odgovoriti.

Sve upite šaljite nam na naš mail turizamviabalkan@mail.com

————————————————————————————————

 

Dostupni polasci

Nažalost, nema dostupnih mjesta na ovom putovanju u ovom trenutku.

Žao nam je, nema recenzija gostiju za ovo putovanje.